We zoeken het genezingsproces vaak buiten onszelf en zijn geneigd om het heel erg ingewikkeld te maken. Omdat we allemaal beïnvloed worden door een overtuigingssysteem, zijn we geneigd om  niet de ziekte of de aandoening in vraag te stellen. Temeer omdat we van de ziekte of aandoening de symptomen ervaren en/of zien en we op dat moment nog geen genezing kunnen ervaren en/of zien. Daarbij overtuigen we onszelf of worden we door anderen vaak van overtuigd van hoe ernstig onze ziekte of aandoening wel is, wat de mogelijkheden zijn en hoe lang we zullen ziek zijn of nog te leven hebben. Zo sluiten we de mogelijkheden in het veld van de mogelijkheden.

In het quantum cellulair veld is echter alles mogelijk en het kan onmiddellijk in werking treden van zodra de kracht wordt toegepast die tegengesteld is aan de onbalans.

Je zou de vergelijking kunnen maken met een stinkende, vuile vijver waarin je naar de bodem afdaalt om er te roeren zodat alle deeltjes kunnen verwijderd worden, zodat de vijver weer helder en levendig wordt. 

Al onze cellen kennen de betere toestand waarnaar ze trachten. Op een of andere manier kunnen ze afgesneden zijn van deze toestand. Theraphi creëert een puur en vitaal levensenergieveld waardoor de cellen hun vibrerende essentie kunnen terugvinden. 

Het is als het ware een puur en vitaal levensenergieveld waarin je in lijn komt met wie je werkelijk bent. 

 

Theraphilampsessies zorgen onder meer voor:

- Snelste celvernieuwing, verjonging en gelukkige cellen op alle niveau’s

- Activatie van zelfhelend vermogen

- Immuniteitsboost

- Ontgiftiging op diep niveau

- Verhogen van energie op alle niveau’s

- Inzichten

- Verbinding met krachtbron

- Transformatie/ groei

- Overvloed

- Harmonieuze relaties

- Ontwikkeling van intuïtie

- Geluk

- Transgenerationele decodering van DNA

- Transformeren van weerstanden zoals stress, emoties, chemische invloed, destructieve gewoontes

- (Terug)vinden van levensmissie/ in lijn komen met je ware zelf

 

Theraphisessies genereren vaak een sterk gevoel van zich vredig voelen, in harmonie zijn, zich “helder” en energiek voelen. In vele gevallen van ziekte zijn er na het volgen van Theraphilampsessies meldingen van zeer significante voordelen zoals anti-zwelling, pijnreductie, herwinnen van sensaties, verbeteren van de bloedsomloop, verbeteren van zicht, verdwijnen van oor-en evenwichtsproblemen. Daarenboven genereren Theraphisessies vaak een sterk gevoel van zich vredig voelen, in harmonie zijn, zich “helder” en zich energiek voelen.