Lieve, mooie mens! Wat fijn dat je even de tijd neemt om wat meer over mij te weten te komen.

Ik ben Nathalie Van Hoecke en heb al 15 jaar ervaring als osteopaat in de gezondsheidssector.

Een nieuwe fase in mijn leven is aangebroken na verschillende Theraphilampsessies. Mijn missie in dit leven is heel duidelijk geworden. Ik ben meer in lijn met wie ik echt ben.

Nu durf ik er helemaal voor te gaan om mijn bijdrage echt in de wereld te zetten. Liefdevol mensen ondersteunen in hun proces, hen inspireren en motiveren. Mijn eigen leven vorm geven en mijn passies durven  volgen. Op die manier bijdragen aan een bewustere wereld voor ons allemaal.

Ik ben ongelofelijk enthousiast over de mogelijkheden van Theraphi. Het is een krachtig energetisch levensveld dat gebaseerd is op oude wijsheid en nieuwe wetenschappelijke inzichten. Het herstelt evenwicht in de verschillende lagen van het individu. Je zou kunnen stellen dat het functioneert als een enorm hoog intelligent adaptogeen.

Tijdens  een Therapilampsessie ervaar ik  ontspanning, gealigneerd zijn en een onmiddellijke helderheid. Ik ervaar harmonie en voel me totaal weer opgeladen. Het verhoogt mijn belastbaarheid om op een positieve manier om te gaan met de dagelijkse stituaties in het leven.

Vermits Theraphi, net zoals osteopathie, het zelfgenezend vermogen activeert, versterken ze elkaar en kan de persoon in kwestie sneller pijnvrij zijn, sneller een betere gezondheid ervaren, verjongen en meer in lijn komen met het ware zelf.

En dat strookt volledig met mijn intenties...

 

gallery/2018-02-23-photo-00000124

Janmal Larbi

Massagetherapie en sonotherapie


In 1988 startte mijn parcours in lichaamsgerichte therapie met een vorming in de psychomotoriek  en analyse van de beweging in Bordeau (Frankrijk).

 

Van 1988 tot nu :

Geboeid  door geluid, creatie van frequencies op therapeutisch niveau en van verschillende albums die terug te vinden zijn op http://www.terralumia.com.

 

Na gewerkt te hebben in verschillende domeinen van therapeutisch lichaamswerk en het onderwijzen ervan, ben ik nu toegewijd aan en volgde vormingen in aromatherapie en fytotherapie.

Vervolgens maak  ik deel uit van APMA international en behaalde het diploma als ayurvedisch masseur.

 

In 2017 volgde ik de opleiding als sonotherapeut met  therapeutische stemvorken.

 

In 2018 vervolmaak ik de opleiding AMMA stoelmassage.

 

Vandaag stel ik mijn diensten en vaardigheden tot uw dienst.