Events

gallery/lampe

 

Theraphi has arrived!
Ontdek het revolutionaire krachtige dubbel-conjugaat plasma-licht/ infrageluid bioactief veld...

 

gallery/theraphi

Infosessie Theraphi: ontdek de voordelen van het revolutionaire krachtige dubbel-conjugaat plasma-licht/ bioactief veld. 
Met als extra een degustatie van 's werelds meest krachtige en magnetisch water via de Super Imploder technologie.

Wat is Theraphi

Theraphi is een revolutionair krachtig dubbelconjugaat plasma-licht/ infrageluid bioactief veld als een frequentiedrager van verschillende soorten frequenties. Met andere woorden: een baanbrekend veld van intelligente en pure levensenergie.  

 

De inspiratie voor deze creatie is gebaseerd op de inspanningen van pioniers zoals Nicolas Tesla, Georges Lakbowsky, Royal Raymond Rife en in het bijzonder van Antoine Prioré uit Frankrijk.

Dan Winter heeft hun werk naar een nieuw level gebracht via zijn nieuwe inzichten in “phase conjugation physics”.

Op die manier worden meer accurate en breed spectrum implosieve, centripetale en een faseconjugatie van tijdsomkeer en verjonging geladen velden opgewekt.

Dit soort sterk ladingsveld is per definitie eenvoudigweg het tegenovergestelde van zwelling, cyste en tumorgroei. 

 

Met bewezen frequentie-emissies- bekend en gemeten- via het gebruik van een hoogspanningsversie van een speciaal uitgelijnd plasma-lamppaar om te stimuleren, is het duidelijk dat geoptimaliseerde ladingcirculatie zowel bloed- en zenuwcirculatie, immuniteit en stofwisseling optimaliseert. Dit heeft een positieve invloed op het cranio-sacraal systeem. Er wordt tijdens een Therapielampsessie vaak een “Stillpoint” of een keerpunt in de genezing bereikt.

De feitelijke opstelling van de plasmabuis die is gebruikt voor deze conjugatie van 'tijdomkeer/ verjonging' is zelfs met opmerkelijke nauwkeurigheid terug te vinden in afbeeldingen van het oude Egypte.

 

Theraphisessies genereren vaak een sterk gevoel van zich vredig voelen, in harmonie zijn, zich “helder” en energiek voelen. In vele gevallen van ziekte zijn er na het volgen van Theraphilampsessies meldingen van zeer significante voordelen zoals anti-zwelling, pijnreductie, herwinnen van sensaties, verbeteren van de bloedsomloop, verbeteren van zicht, verdwijnen van oor-en evenwichtsproblemen. Daarenboven genereren Theraphisessies vaak een sterk gevoel van zich vredig voelen, in harmonie zijn, zich “helder” en zich energiek voelen.